ZELF EENVOUDIG EEN KAST ONTWERPEN IN 3D

 

Soms willen we het liefst elk onderdeel van de kast helemaal zelf kunnen bepalen en het moet dan niet complex zijn. Een kast uit de City line collectie is dan de beste oplossing. Met de gebruiksvriendelijke kast configurator van de City line collectie is het namelijk mogelijk om in een paar stappen een kast naar wens van de klant samen te stellen. Op deze manier is het mogelijk om een unieke kast te ontwerpen die volledig aansluit bij de woonstijl van de klant.

De configurator laat direct levensecht in 3D zien hoe het meubel eruit komt te zien en berekend ook automatisch de advies verkoop consumentenprijs. Verreweg de meeste ontwerp software is zeer complex en bewerkelijk. Het unieke van de City line configurator is, dat de bediening ervan kinderlijk eenvoudig is, waardoor het echt voor iedereen mogelijk is om er mee te werken.

 

 


 

De City Line collectie

De City line collectie kent 5 verschillende ontwerpen. Napoli, Padova, Torino, Milano en Modena
 

Het verschil tussen deze ontwerpen is de dikte van het bovenblad en de positie van het front t.o.v. de romp van de kast.

 

 

EEN KORTE IMPRESSIE VAN DE CONFIGURATOR

Bekijk onderstaande korte film en zie hoe eenvoudig de City Line configurator werkt en hoe realistisch de ontwerpen er uit zien.

 

 

 


 

Ben je na het zien van dit alles geïnteresseerd in onze City Line collectie met bijbehorende kasten configurator?

|

|

Heb je nog vragen? Stel ze hieronder !

Je ontvangt direct een antwoord van ons terug.

Vraag dan GEHEEL VRIJBLIJVEND een demonstratie afspraak aan.

 

Klik op de informatiebutton voor een toelichting over het maken van een demo afspraak -------->

 

Of:

 

 

Naam
Woonplaats
E-mail adres
naar boven