Uitvoering: 2 dichte en 2 glasdeuren
Breedte: 121 cm
Diepte: 42 cm
Hoogte: 148 cm
Materiaal(en): Eiken , mdf , glas
Kleur(en):

De Modena collectie kenmerkt zich door 5 cm dikke bovenbladen en eveneens in het front zichtbare 5 cm dikke zijwanden die doorlopen tot aan de vloer. De zijwanden van de kasten van de Modena serie zijn dus tevens de poten van de kast. De fronten van de Modena serie vallen tussen de zijwanden en het bovenblad.

 

Stel uw eigen kast samen en creëer uw eigen woonsfeer.

Met behulp van verschillende materiaal- en  kleurstalen kunt u de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren. U kunt bv. kiezen voor een eiken beits kast romp, gelakte rode fronten en een noten blad, of één van de vele andere combinatie mogelijkheden.

 

Opmerking: Bij de Modena collectie zijn de romp en het bovenblad zijn niet leverbaar in de "lak" en "hoogglans" kleuren !

 

Stappenplan:

  1. Kies op basis van de afmetingen en indeling een romp uit de verschillende types van de serie Modena
  2. Kies een kleur / materiaal voor de kastromp
  3. Kies een kleur / materiaal voor het bovenblad
  4. Kies een kleur / materiaal voor de fronten
  5. Kies een greep ( of greeploos)

 

Om het samenstellen van uw kast nog eenvoudiger te maken en gelijk de door u gewenste combinatie visueel te maken, wordt bij de dealer gebruik gemaakt nieuwste digitale technieken. Dealers kunnen via de tablet een kast samenstellen. U ziet de kast die samengesteld wordt in beeld.

Hierdoor krijgt u al een beeld van de kast, voor deze gemaakt is. Als het plaatje klopt, verzendt de dealer de order digitaal naar de productieafdeling die zorgt dat de kast exact zo gemaakt wordt.

 

 

Om uw interieur helemaal compleet te maken, zijn er ook bijpassende salon- en eetkamertafels leverbaar bij de kasten uit de Modena Serie.

Alle producten uit de collectie Modena

naar boven