TV meubel Future 63

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering: 3 deuren, 1 lade en open vak
Breedte: 245 cm
Diepte: 52 cm
Hoogte: 60 cm
Materiaal(en): Eiken , mdf
Kleur(en):

 

De Future collectie kenmerkt zich o.a. door het materiaal waarvan de kasten zijn gemaakt. De romp van de Future collectie is standaard in eiken met een zicht- en voelbaar relief in het oppervlakte van de panelen. De fronten van de Future serie vallen tussen de zijwanden en het bovenblad en kunnen geleverd worden in dezelfde kleur en materiaal als de romp, maar ook in andere kleuren en in hoogglans

Stel uw eigen kast samen en creëer uw eigen woonsfeer.

Met behulp van verschillende materiaal- en kleurstalen kunt u de kleuren/materialen van de fronten met de kastromp combineren. Er zijn veel verschillende combinatie mogelijkheden.

 

Stappenplan:

  1. Kies op basis van de afmetingen en indeling een romp uit de verschillende types van de Future serie
  2. Kies een kleur voor de kastromp
  3. Kies een kleur / materiaal voor de fronten
  4. Kies een greep ( of greeploos)

 

Om het samenstellen van uw kast nog eenvoudiger te maken en gelijk de door u gewenste combinatie visueel te maken, wordt bij de dealer gebruik gemaakt nieuwste digitale technieken. Dealers kunnen via de tablet een kast samenstellen. U ziet de kast die samengesteld wordt in beeld.

Hierdoor krijgt u al een beeld van de kast, voor deze gemaakt is. Als het plaatje klopt, verzendt de dealer de order digitaal naar de productieafdeling die zorgt dat de kast exact zo gemaakt wordt.

 

Om uw interieur helemaal compleet te maken, zijn er ook bijpassende salon- en eetkamertafels leverbaar bij de kasten uit de Future Serie.

Alle producten uit de collectie Future

naar boven