TV meubel Napoli 42

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering: 3 laden
Breedte: 166 cm
Diepte: 52 cm
Hoogte: 34 cm
Materiaal(en): Eiken , mdf
Kleur(en):

 

De Napoli collectie kenmerkt zich door 2 cm dunne bovenbladen. De fronten van de Napoli serie vallen voor de zijwanden en onder het bovenblad.

 

Stel uw eigen kast samen en creëer uw eigen woonsfeer.

Met behulp van verschillende materiaal- en  kleurstalen kunt u de kleuren/materialen van de fronten, het bovenblad en de kastromp met elkaar combineren. U kunt bv. kiezen voor een eiken beits kast romp, gelakte rode fronten en een noten blad, of één van de vele andere combinatie mogelijkheden.

 

 

Stappenplan:

  1. Kies op basis van de afmetingen en indeling een romp uit de verschillende types van de serie Modena
  2. Kies een kleur / materiaal voor de kastromp
  3. Kies een kleur / materiaal voor het bovenblad
  4. Kies een kleur / materiaal voor de fronten
  5. Kies een greep ( of greeploos)
  6. Kies poot

 

 

Om het samenstellen van uw kast nog eenvoudiger te maken en gelijk de door u gewenste combinatie visueel te maken, wordt bij de dealer gebruik gemaakt nieuwste digitale technieken. Dealers kunnen via de tablet een kast samenstellen. U ziet de kast die samengesteld wordt in beeld.

Hierdoor krijgt u al een beeld van de kast, voor deze gemaakt is. Als het plaatje klopt, verzendt de dealer de order digitaal naar de productieafdeling die zorgt dat de kast exact zo gemaakt wordt.

 

 

Om uw interieur helemaal compleet te maken, zijn er ook bijpassende salon- en eetkamertafels leverbaar bij de kasten uit de Napoli Serie.

Alle producten uit de collectie Napoli

naar boven