Korte instructiefilm Swift en Wave configurator

 

Het liefst willen we elk onderdeel van de kast helemaal zelf kunnen bepalen, maar het moet niet complex zijn. Met de gebruiksvriendelijke kast configurator van de Swift & Wave collectie is het mogelijk om in een paar stappen een kasten wand naar wens van de klant samen te stellen. Op deze manier is het mogelijk om een unieke kasten wand te ontwerpen die volledig aansluit bij de ruimte en de woonstijl van de klant.

De verschillende kasten uit de Swift en Wave collectie kunnen onderling in verschillende delen gekleurd worden en de configurator berekend automatisch de advies verkoop consumentenprijs. Het unieke van deze configurator is, dat de bediening zeer eenvoudig is en het dus voor iedereen mogelijk is om er mee te werken.

 

Onze dealers hebben onlangs de dealerlink van de nieuwe Swift en Wave configurator ontvangen. Voor alle duidelijkheid staat hieronder staat een korte film met instructies hoe de Swift en Wave configurator in grote lijnen werkt.

 

NB : Vanwege de complexiteit van het slepen van onderdelen, werkt deze configurator uitlsuitend op een PC of laptop


 

Zijn er vragen over de Swift & Wave collectie, over de bijbehorende configurator, of wil je dealer te worden, stuur dan een berichtje naar sales@bijnen.nl.

 

Voor de dichtsbijzijnde dealer in jouw regio check je onze < DEALERPAGINA >.

 


 

naar boven