Kies de kleur(en) van je City Line meubel

 

Hout is een bijzonder product. Het kan met een beits of een lak in heel veel verschillende kleuren worden afgewerkt. Zo is er bij de City Line wel keuze uit meer dan 40 standaard kleuren. Kies hier onafhankelijk van elkaar een kleur / materiaal voor de romp, het bovenblad en het front van de kast.

 

 

Kleuren beoordelen

Het licht is in elke ruimte verschillend. Kleuren zijn daardoor bij zonlicht anders, dan bij een bewolkte dag of in de avond. Kleuren op een foto zijn ook altijd net iets ander dan in werkelijkheid, elk computer scherm of telefoon is anders ingesteld voor kleur. Onze dealers beschikken over alle (kleur) stalen, om alle kleuren in het echt te kunnen beoordelen. Wij adviseren daarom altijd om één van onze dealers te bezoeken. Er zit altijd een dealer bij je in de buurt.

 

 

"HPL keramiek ash" uitsluitend op bovenbladen Roma en Slim modellen

"HPL keramiek ghost" uitsluitend op bovenbladen Roma en Slim modellen

"HPL keramiek shadow" uitsluitend op bovenbladen Roma en Slim modellen

 

Maatwerk

Omdat de kleur van je meubels de uitstraling van je interieur bepaalt, beschikken wij over een speciale kleur meng installatie. Hier kunnen wij een kleur op maat mengen. Dus zit de kleur die je zoekt niet tussen onze standaard kleuren, kies dan een willekeurige Ral kleur dan mengen wij die kleur om deze vervolgens op jouw gekozen City Line meubel aan te brengen.

 

naar boven