Kies de kleur(en) van je City Line meubel

 

Hout is een bijzonder product. Het kan met een beits of een lak in heel veel verschillende kleuren worden afgewerkt. Zo is er bij de City Line wel keuze uit meer dan 40 standaard kleuren. Kies hier je favoriete kleur/ materiaal voor de romp, front en het bovenblad van de kast.

 

 

Kleuren beoordelen

Het licht is in elke ruimte verschillend. Kleuren zijn daardoor bij zonlicht anders, dan bij een bewolkte dag of in de avond. Kleuren op een foto zijn ook altijd net iets ander dan in werkelijkheid, elk computer scherm of telefoon is anders ingesteld voor kleur. Onze dealers beschikken over alle (kleur) stalen, om alle kleuren in het echt te kunnen beoordelen. Wij adviseren daarom altijd om één van onze dealers te bezoeken. Er zit altijd een dealer bij je in de buurt.

 

 

Eiken gebeitst en blank gelakt

Let op: Crack Fineer vertoont noestige zwarte en/of grijze plekken, knoesten en banen. Ook is de nerf vaak grover. Het is juist de charme van Crack Fineer dat het een robuustere natuurlijke look heeft. De hoeveelheid Crack kan variëren en daar hebben wij als fabrikant geen invloed op. Een staal Crack Fineer kan  bijvoorbeeld rustiger of juist ruiger overkomen dan het eindproduct.

 

Klik hier voor een grotere afbeelding crack fineer.

 

 

Eiken rough cut

MDF lak

MDF structuurlak

HPL keramiek look

HPL keramiek "ash", ghost", "shadow" en thunder" is uitsluitend leverbaar op de bovenbladen van de Roma, Napoli, Slim en Swift modellen

 

Maatwerk

Omdat de kleur van je meubels de uitstraling van je interieur bepaalt, beschikken wij over een speciale kleur meng installatie. Hier kunnen wij een kleur op maat mengen. Dus zit de kleur die je zoekt niet tussen onze standaard kleuren, kies dan een willekeurige Ral kleur dan mengen wij die kleur om deze vervolgens op jouw gekozen City Line meubel aan te brengen.

 

naar boven