Z W E V E N D E   W A N D K A S T E N

 

Slim, Swift en Wave kastelementen kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld.

 

De Slim, Swift en Wave collectie is opgebouwd uit losse City Line kastelementen om aan de wand te hangen en waarmee je eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Er is keuze uit bijna 40 verschillende type kasten. Kleine, grote, smalle, brede en hoge kastelementen met open vakken, lades of deuren, om al je spullen veilig en netjes op te bergen. Alle Swift en Wave kasten worden duurzaam in Nederland geproduceerd met gebruik van recyclebare materialen.


 

De Slim, Swift en Wave combinaties op de afbeeldingen zijn slechts enkele voorbeelden en dienen als inspiratie om je eigen wandkast te ontwerpen.

Voor het 10 mm dunne bovenblad van de Slim modellen zijn ook drie HPL-dessins met keramiek look leverbaar: “Ash”, “Ghost” ,“Shadow” en Thunder. Helemaal in lijn met de laatste trends.


 

 

U I T G E L I C H T

 

De Slim, Swift en Wave 500 serie met een breedte van 280 cm

 


 

C O M B I N A T I E S

Alle Slim, Swift en Wave kastelementen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd tot een wandcombinatie met gelijke lengtes, maar ook een gevarieerd ontwerp is zeer modern en stijlvol. Wil je de kabels van bijvoorbeeld je TV door het bovenblad voeren, dan maken we daarvoor een kabeldoorvoergat met afdekdop in het bovenblad. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De Slim, Swift en Wave combinaties op de afbeeldingen zijn slechts enkele voorbeelden en dienen als inspiratie om je eigen wandkast te ontwerpen.

 

 

K L E U R E N

De nieuwste kleuren maken de Slim, Swift en Wave wandkasten compleet. De nieuwste trends worden verwerkt in de keuze in kleuren en structuren. Hierdoor creëer je altijd een eigentijdse wandmeubelcombinatie! Naast opvallende kleuren en nieuwe trends kan je uiteraard ook kiezen voor een wat meer  traditionele, “tijdloze” afwerking. Alle dealers werken met de echte kleurstalen waarmee je eindeloos kunt combineren en verrassende kleurencombinaties kunt maken van de romp, het bovenblad en het front van de kasten.

 

Alle kleuren bekijken >

 

 

B E K I J K   D E   C A T A L O G U S

Bekijk hier de catalogus van Slim-Swift-Wave  . In deze catalogus ontdek je alles over de mogelijkheden van deze unieke modulaire kasten.

 

C O N F I G U R A T O R

Met de gebruiksvriendelijke wandkast configurator van de Slim, Swift en Wave collectie is het mogelijk om online je eigen unieke wandkast te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw woonstijl. De Slim, Swift en Wave configurator laat direct zien hoe het meubel eruit komt te zien en berekend automatisch de prijs.

 

Meer informatie en zelf de configurator uitproberen?

 
Meer lezen

 


 

D E A L E R    N E T W E R K

 

Wij garanderen een meubel van zeer goede kwaliteit uit onze Nederlandse meubelfabriek en we bieden hiervoor een netwerk van meer dan 70 dealers in de Benelux die alle expertise hebben op het gebied van de Slim, Swift en Wave collectie. De officiële dealers beschikken over alle hout- en kleurstalen om een duidelijk beeld te kunnen presenteren.

 

Onze dealers beheersen het werken met de configurator en zij kunnen met behulp van de echte hout- en kleurstalen laten zien hoe het meubel er uit komt te zien.


 

 

Zit je met een vraag? We helpen je met veel plezier!

 

Vind je het antwoord dat je zoekt niet, of heb je misschien een specifieke vraag over onze materialen, kleuren of misschien wel over het dichtstbijzijnde verkooppunt? Waar je ook mee zit, ons speciaal opgeleide team staat voor je klaar.

 

Stel je vraag door een mail te sturen naar: [email protected]

 

óf

 

Wij vragen om uw naam en email adres zodat wij rechtstreeks met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Lees ook de hoofdlijnen van ons privacy-beleid

naar boven