ZWEVENDE WANDKASTEN

 

Swift en Wave kastelementen kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld.

 

De Swift  en Wave collectie is opgebouwd uit losse kastelementen om aan de wand te hangen en waarmee je eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Er is keuze uit bijna 40 verschillende type kasten. Kleine, grote, smalle, brede en hoge kastelementen met open vakken, lades of deuren, om al je spullen veilig en netjes op te bergen. Alle Swift en Wave kasten worden duurzaam in Nederland geproduceerd met gebruik van recyclebare materialen.


 

Combinaties

Alle Swift en Wave kastelementen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd tot een wandcombinatie met gelijke lengtes, maar ook een gevarieerd ontwerp is zeer modern en stijlvol. Wil je de kabels van bijvoorbeeld je TV door het bovenblad voeren, dan maken we daarvoor een kabeldoorvoergat met afdekdop in het bovenblad. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De Swift en Wave combinaties op de afbeeldingen zijn slechts enkele voorbeelden en dienen als inspiratie om je eigen wandkast te ontwerpen.

 

Kleuren

De nieuwste kleuren maken de Swift en Wave wandkasten compleet. De nieuwste trends worden verwerkt in de keuze in kleuren en structuren. Hierdoor creëer je altijd een eigentijdse wandmeubelcombinatie! Naast opvallende kleuren en nieuwe trends kan je uiteraard ook kiezen voor een wat meer  traditionele, “tijdloze” afwerking. Alle dealers werken met de echte kleurstalen waarmee je eindeloos kunt combineren en verrassende kleurencombinaties kunt maken van de romp, het bovenblad en het front van de kasten.

SWIFT &WAVE

Bekijk de catalogus

Bekijk, download en deel de digitale Swift & Wave catalogus. In deze digitale catalogus ontdek je alles over de mogelijkheden van deze unieke zwevende kasten.

 

naar boven