C O L L E C T I E


 

 

C I T Y   L I N E

 

De City Line collectie is een solitair kastenprogramma met een ruime keuze in modellen en ontwerpen. Met de City Line collectie kan je heel veel verschillende kanten uit, als het gaat om stijl, vormgeving, indeling en kleuren.

 

De City Line collectie kent 5 verschillende (staande) uitvoeringen:

 

  • Napoli
  • Roma
  • Torino
  • Milano
  • Modena

 

Het verschil tussen deze uitvoeringen is de dikte van het bovenblad en de positie van het front t.o.v. de romp van de kast.

 

Meer lezen  

 

 


 

 

S L I M,  S W I F T  &  W A V E

 

De Slim, Swift & Wave collectie is opgebouwd uit losse City Line kast elementen om aan de wand te hangen en waarmee je eindeloos kunt variĆ«ren in maatvoering, kleur en afwerking. Er is keuze uit bijna 40 verschillende type kasten. Kleine, grote, smalle, brede en hoge kastelementen met open vakken, lades of deuren.

 

Alle kast elementen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd tot een wandcombinatie met gelijke lengtes, maar ook een gevarieerd ontwerp is zeer modern en stijlvol. De combinaties op de afbeeldingen zijn slechts enkele voorbeelden en dienen als inspiratie om je eigen wandkast te ontwerpen.

 

Het verschil tussen het model Slim, Swift en Wave is de dikte van het bovenblad. Het bovenblad van Slim is 10 mm, van Swift is 19 mm en van is Wave 50 mm.

 

Meer lezen  

 

 


 

 

M O V E

 

Stijlvol wonen op het hoogste niveau met de Move collectie met praktische schuifdeuren. Deze meubellijn met veel mogelijkheden wordt gemaakt van een hoogwaardige materiaalmix van hout glas en aluminium.

 

Een bijzondere lijn met individueel samengestelde meubelen, met kastelementen in verschillende breedtes, hoogten en dieptes. Met schuifdeuren of laden.

 

De Move collectie is leverbaar in 16 verschillende materialen / kleuren. Ook vele combinaties van kleuren /materialen van de romp en de front panelen behoren tot de mogelijkheden.

 

Meer lezen  

 

 

 

 

 

naar boven