COLLECTIE


 

CITY LINE

De City Line collectie is een solitair kastenprogramma met een ruime keuze in modellen en ontwerpen. Met de City Line collectie kan je heel veel verschillende kanten uit, als het gaat om stijl, vormgeving, indeling en kleuren.

 

De City Line collectie kent 5 verschillende (staande) uitvoeringen:

 

  • Napoli
  • Padova
  • Torino
  • Milano
  • Modena

 

Het verschil tussen deze uitvoeringen is de dikte van het bovenblad en de positie van het front t.o.v. de romp van de kast.


 

SWIFT & WAVE

De Swift en Wave collectie is opgebouwd uit losse City Line kast elementen om aan de wand te hangen en waarmee je eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Er is keuze uit bijna 40 verschillende type kasten. Kleine, grote, smalle, brede en hoge kastelementen met open vakken, lades of deuren.

 

Alle kast elementen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd tot een wandcombinatie met gelijke lengtes, maar ook een gevarieerd ontwerp is zeer modern en stijlvol. De combinaties op de afbeeldingen zijn slechts enkele voorbeelden en dienen als inspiratie om je eigen wandkast te ontwerpen.

 

Het verschil tussen het model Swift en model Wave is de dikte van het bovenblad. Het bovenblad van Swift is 19 mm en van Wave 50 mm.


 

MOVE

Stijlvol wonen op het hoogste niveau met de Move collectie met praktische schuifdeuren. Deze meubellijn met veel mogelijkheden wordt gemaakt van een hoogwaardige materiaalmix van hout glas en aluminium.

 

Een bijzondere lijn met individueel samengestelde meubelen, met kastelementen in verschillende breedtes, hoogten en dieptes. Met schuifdeuren of laden.

 

De Move collectie is leverbaar in 16 verschillende materialen / kleuren. Ook vele combinaties van kleuren /materialen van de romp en de front panelen behoren tot de mogelijkheden.


 

FUTURE

De Future collectie kenmerkt zich o.a. door het materiaal waarvan de kasten zijn gemaakt. De romp van de Future collectie is gemaakt van eiken met een zicht- en voelbaar relief in het oppervlakte van de panelen. De fronten van de Future serie vallen tussen de zijwanden en het bovenblad en kunnen geleverd worden in dezelfde kleur en materiaal als de romp, maar ook in verschillende andere kleuren en in hoogglans. Er zijn veel verschillende combinatie mogelijkheden.

 

De romp van de Future modellen is in 7 verschillende eiken beitskleuren verkrijgbaar. Het front van de kast kan gemaakt worden in 15 verschillende materialen/kleuren en deze kan greeploos uitgevoerd worden (push to open) of je kiest één van de vier grepen.

naar boven