ZWEVENDE WANDKASTEN

 

HELEMAAL NAAR EIGEN WENS SAMEN TE STELLEN

 

De Swift  en Wave collectie is opgebouwd uit losse kastelementen om aan de wand te hangen en waarmee je eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Er is keuze uit bijna 40 verschillende type kasten. Kleine, grote, smalle, brede en hoge kastelementen met open vakken, lades of deuren, om al je spullen veilig en netjes op te bergen. Alle Swift en Wave kasten worden duurzaam in Nederland geproduceerd met gebruik van recyclebare materialen.

 

 

ONTWERP OOK JE EIGEN KASTENWAND 

 

 

Meer lezen  


 

 

Laat je inspireren. Vraag de gratis brochure aan

 

Je kan onze brochures natuurlijk online bekijken en onze website bekijken is natuurlijk heel erg leuk, maar een traditionel papieren brochure doorbladeren heeft ook zijn voordelen. Vind een nieuwe dosis inspiratie door een in je brievenbus geleverde, papieren versie van onze brochure te bestellen.

 

Ja, stuur mij de papieren versie van de City Line en Slim, Swift & Wave brochure

Bekijk hieronder de online versie van de uitgebreide Swift & Wave brochure

 

Zit je met een vraag? We helpen je met veel plezier!

 

Vind je het antwoord dat je zoekt niet, of heb je misschien een specifieke vraag over onze materialen, kleuren of misschien wel over het dichtstbijzijnde Swift & Wave verkooppunt? Waar je ook mee zit, ons speciaal opgeleide team staat voor je klaar.

 

Stel je vraag door een mail te sturen naar: [email protected]

 

óf

 

Wij vragen om uw naam en email adres zodat wij rechtstreeks met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Lees ook de hoofdlijnen van ons privacy-beleid

naar boven