O N T D E K   H I E R   D E   P E R F E C T E   K A S T   V O O R   J O U W   I N T E R I E U R

 

 

Unieke kasten

geproduceerd in Nederland en

door jou zelf ontworpen.

 

 

 

 

C I T Y   L I N E

 

De City Line collectie is een uniek kastenprogramma met een ruime keuze in modellen en ontwerpen. Met de City Line collectie kan je heel veel verschillende kanten uit, als het gaat om stijl, vormgeving, indeling en kleuren. Alle kasten uit de City Line collectie worden door onze vakmensen in onze eigen Nederlandse meubelfabriek gemaakt. Bij alle kasten uit de City Line collectie zijn ook bijpassende tafels leverbaar.

 

 

Torino
Modena
Milano
Napoli
Padova

Voor de modellen met een bovenblad van 10 en 19 mm zijn er ook bovenbladen in  4 HPL-dessins met keramiek look leverbaar: “Ash”, “Ghost”, “Shadow” en "Thunder". Helemaal in lijn met de laatste trends.

 

C I T Y   L I N E   O N T W E R P E N

 

De City Line collectie kent vijf verschillende ontwerpen:

 

  • Roma

  • Napoli

  • Torino

  • Milano

  • Modena

 

Het verschil tussen deze vijf verschillende ontwerpen is de dikte van het bovenblad en de positie van het front t.o.v. de romp van de kast.

 

K E U Z E

Naast de verschillende materialen en kleuren waaruit gekozen kan worden voor het de romp, het front en het bovenblad, is er ook keuze uit een groot aantal verschillende pootjes en greepjes (of greeploos). Alle kasten worden op jouw specifieke wensen gemaakt. Door middel van onze configurator kun jij zelf je eigen meubel ontwerpen. De configurator laat direct zien hoe jouw meubel eruit komt te zien. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om jouw eigen unieke meubel te laten maken.


 

 

 

C O N F I G U R A T O R

 

Met de gebruiksvriendelijke kast configurator van de City line collectie is het mogelijk om online in een paar stappen je eigen unieke kast te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw woonstijl. De City Line configurator laat direct levensecht in 3D zien hoe het meubel eruit komt te zien.

 

Meer informatie en zelf de configurator uitproberen?


Meer lezen


 

 

K L E U R E N
 

De nieuwste kleuren maken de City Line collectie compleet. De nieuwste trends worden verwerkt in de keuze in kleuren en structuren. Hierdoor creëer je altijd een eigentijdse kast! Naast opvallende kleuren en nieuwe trends kan je uiteraard ook kiezen voor een wat meer  traditionele, “tijdloze” afwerking. Alle dealers werken met de echte kleurstalen waarmee je eindeloos kunt combineren en verrassende kleurencombinaties kunt maken van de romp, het bovenblad en het front van de kasten.

 

Alle kleuren bekijken >

 

 

P O T E N

 

Je wil zeker weten dat de poten perfect passen bij de kast van je dromen. Je kunt daarom kiezen uit verschillende poten in diverse materialen en kleuren.

 

Alle poten bekijken>

 

B E K I J K   D E   C A T A L O G U S

 

 

Bekijk hier de catalogus van City Line  . In deze catalogus ontdek je alles over de mogelijkheden van deze unieke modulaire kasten.

 


 

 

 

D E A L E R   N E T W E R K

 

Wij garanderen een meubel van zeer goede kwaliteit uit onze Nederlandse meubelfabriek en we bieden hiervoor een netwerk van meer dan 70 dealers in de Benelux die alle expertise hebben op het gebied van de City Line collectie.

 

De dealers beheersen het werken met de configurator en zij kunnen met behulp van de echte hout- en kleurstalen laten zien hoe het meubel er uit komt te zien.

City Line dealers kiezen er veelal voor om één of twee ontwerpen uit de City line in hun showroom te presenteren. De details van de overige ontwerpen uit de City line collectie zijn dan vrij eenvoudig toe te lichten. Daarnaast beschikt elke dealer over alle stalen van de City Line collectie.

 

 


 

 

Zit je met een vraag? We helpen je met veel plezier!

 

Vind je het antwoord dat je zoekt niet, of heb je misschien een specifieke vraag over onze materialen, kleuren of misschien wel over het dichtstbijzijnde City Line verkooppunt? Waar je ook mee zit, ons speciaal opgeleide team staat voor je klaar.

 

Stel je vraag door een mail te sturen naar: [email protected]

 

óf

Wij vragen om uw naam en email adres zodat wij rechtstreeks met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Lees ook de hoofdlijnen van ons privacy-beleid

naar boven