Ontdek hier de perfecte kast voor jouw interieur

 

Unieke kasten

geproduceerd in Nederland en

door jou zelf ontworpen.

 

 

 

CITY LINE

De City Line collectie is een solitair kastenprogramma met een ruime keuze in modellen en ontwerpen. Met de City Line collectie kan je heel veel verschillende kanten uit, als het gaat om stijl, vormgeving, indeling en kleuren. Alle kasten uit de City Line collectie worden door onze vakmensen in onze eigen Nederlandse meubelfabriek gemaakt. Bij alle kasten uit de City Line collectie zijn ook bijpassende tafels leverbaar.

 

Padova
Torino
Milano
Napoli
Modena

Uitvoeringen

 

De City Line collectie kent vijf verschillende ontwerpen:

 

  • Milano
  • Modena
  • Napoli
  • Padova
  • Torino

 

 

 

Het verschil tussen de vijf verschillende ontwerpen van de City Line collectie is de dikte van het bovenblad en de positie van het front t.o.v. de romp van de kast.

 

 

Modellen

In de City Line collectie is een ruime keuze uit kasten in uiteenlopende breedtes en hoogtes, met verschillende praktische indelingen. Kies een model dat bij jouw idee of interieur past.

 

 

Materialen

Voor de productie van de City Line collectie wordt uitsluitend de beste kwaliteit hout gebruikt. Eiken- of noten hout geeft warmte aan een kast en sfeer in je interieur. Liefhebbers van een moderne stijl kunnen bij de City Line collectie kiezen voor een strakke afwerking in lak of hoogglans.

 

 

 

Kleuren

Er zijn maar liefst 40 verschillende standaard beits en lak kleuren mogelijk. Mocht de kleur van jouw voorkeur er nou net niet tussen zitten, dan mengen we jouw persoonlijke RAL kleur. Het bovenblad kun je ook nog eens voorzien van een glasplaat in diverse kleuren.

Grepen

Deuren en lades kunnen naar keuze met een greep of greeploos. Er is keuze uit 6 verschillende grepen en wanneer je kiest voor een greeploze kast, dan voorzien wij de deuren en lades van ‘Push to Open’ systemen. Hiermee kan je met een zacht duwtje de deuren en lades openen en sluiten.

 

 

Poten

Je hebt de keuze uit 10 verschillende poten met de laatste trends op meubelgebied. Daarnaast kun je bij een aantal Napoli en Torino modellen er ook voor kiezen om je kast zwevend aan de muur te hangen en geen gebruik te maken van poten.

Configurator

Met de gebruiksvriendelijke kast configurator van de City line collectie is het mogelijk om online in een paar stappen je eigen unieke kast te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw woonstijl. De City Line configurator laat direct levensecht in 3D zien hoe het meubel eruit komt te zien en berekend automatisch de prijs.

 

Zelf de configurator uitproberen?

Prijzen

Overtuig je zelf, want hier vind je een Nederlands kwaliteits meubel voor een scherpe prijs.

Voorbeelden

Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor het samenstellen van een City Line meubel. Wij hebben van alle uitvoeringen foto’s met voorbeelden van een aantal van die mogelijkheden. Voor meer informatie geven wij graag een persoonlijk advies.

TV dressoir Milano 61
TV dressoir Napoli 62
TV dressoir Milano 61
TV dressoir TORINO 63

Dealers

City Line dealers kiezen er veelal voor om één of twee ontwerpen uit de City line in hun showroom te presenteren. De details van de overige ontwerpen uit de City line collectie zijn dan vrij eenvoudig toe te lichten. Daarnaast beschikt elke dealer over alle stalen van de City Line collectie.

naar boven