Ontdek hier de perfecte kast voor jouw interieur

 

Unieke kasten

geproduceerd in Nederland en

door jou zelf ontworpen.

 

 

 

CITY LINE

De City Line collectie is een solitair kastenprogramma met een ruime keuze in modellen en ontwerpen. Met de City Line collectie kan je heel veel verschillende kanten uit, als het gaat om stijl, vormgeving, indeling en kleuren. Alle kasten uit de City Line collectie worden door onze vakmensen in onze eigen Nederlandse meubelfabriek gemaakt. Bij alle kasten uit de City Line collectie zijn ook bijpassende tafels leverbaar.

 

Padova
Torino
Milano
Napoli
Modena

CITY LINE ONTWERPEN

De City Line collectie kent vijf verschillende ontwerpen:

 

  • Milano
  • Modena
  • Napoli
  • Padova
  • Torino

 

 

Het verschil tussen deze vijf verschillende ontwerpen van de City Line collectie is de dikte van het bovenblad en de positie van het front t.o.v. de romp van de kast


 

BEKIJK DE CATALOGUS

Bekijk, download en deel de digitale City Line catalogus. In deze digitale catalogus ontdek je alles over de mogelijkheden van deze unieke modulaire kasten.

 

CONFIGURATOR

Met de gebruiksvriendelijke kast configurator van de City line collectie is het mogelijk om online in een paar stappen je eigen unieke kast te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw woonstijl. De City Line configurator laat direct levensecht in 3D zien hoe het meubel eruit komt te zien en berekend automatisch de prijs.

 

Meer informatie en zelf de configurator uitproberen?


 

DEALER NETWERK

Wij garanderen een meubel van zeer goede kwaliteit uit onze Nederlandse meubelfabriek en we bieden hiervoor een netwerk van meer dan 70 dealers in de Benelux die alle expertise hebben op het gebied van de City Line collectie.

 

De dealers beheersen het werken met de configurator en zij kunnen met behulp van de echte hout- en kleurstalen laten zien hoe het meubel er uit komt te zien.

City Line dealers kiezen er veelal voor om één of twee ontwerpen uit de City line in hun showroom te presenteren. De details van de overige ontwerpen uit de City line collectie zijn dan vrij eenvoudig toe te lichten. Daarnaast beschikt elke dealer over alle stalen van de City Line collectie.

 

naar boven