DE   3 D   K A S T E N   C O N F I G U R A T O R,   K L I K,   K L I K,   K L A A R !

 

U N I E K   E N   V O O R   E L K E        P O R T E M O N N E E

 

 

Soms willen we het liefst elk onderdeel van de kast helemaal zelf kunnen bepalen en het moet dan niet complex zijn. Een kast uit de City line collectie is dan de beste oplossing. Met de gebruiksvriendelijke kast configurator van de City line collectie is het namelijk mogelijk om in een paar stappen een kast helemaal naar eigen wens samen te stellen. Op deze manier is het mogelijk om een unieke kast te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw woonstijl.

 

 

 

  • Laat direct levensecht in 3D zien hoe het meubel eruit komt te zien.
  • Berekend automatisch de verrrasend betaalbare adviesverkoopprijs.
  • De bediening is kinderlijk eenvoudig.

 

 

ONTWERP OOK JE EIGEN KAST 

 


 

 

Laat je inspireren. Vraag de gratis City Line brochure aan.

 

 

Je kan onze brochures natuurlijk online bekijken en onze website bekijken is natuurlijk heel erg leuk, maar een traditionel papieren brochure doorbladeren heeft ook zijn voordelen. Vind een nieuwe dosis inspiratie door een in je brievenbus geleverde, papieren versie van onze City Line brochure te bestellen.

 

Ja, stuur mij de papieren versie van de City Line en Slim, Swift & Wave brochure

 

Zit je met een vraag? We helpen je met veel plezier!

 

Vind je het antwoord dat je zoekt niet, of heb je misschien een specifieke vraag over onze materialen, kleuren of misschien wel over het dichtstbijzijnde City Line verkooppunt? Waar je ook mee zit, ons speciaal opgeleide team staat voor je klaar.

 

Stel je vraag door een mail te sturen naar: [email protected]

 

óf

 

Wij vragen om uw naam en email adres zodat wij rechtstreeks met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Lees ook de hoofdlijnen van ons privacy-beleid

naar boven