Over ons

 

D E   M A K E R S   V A N   D E S I G N   M E U B E L E N

 

 

M A A T W E R K    P R O D U C T I E

VDV meubel is een echt familiebedrijf en één van de weinige Nederlandse Meubel fabrikanten met de unieke productie mogelijkheden van een standaard collectie gecombineerd met  de mogelijkheid van maatwerk productie. 

 

 

D E S I G N

Kwaliteit, tijdloze vormgeving en een oogstrelend ontwerp. Deze drie elementen zorgen er voor dat we de ontwerpen van de VDVmeubel collectie “design” mogen noemen. Kasten en tafels ontwerpen en produceren is één. In het enorme aanbod van kasten en tafels jezelf onderscheiden in kwaliteit en prijs is een heel ander verhaal en tegelijkertijd onze missie.

 

 

 

B E T A A L B A R E   K W A L I T E I T

Dankzij onze intelligente manier van produceren en configureren, kunnen we meubelen produceren met een ruime keuze in opties en afwerkingen. Door het innovatieve productieproces in combinatie met bewezen technologie en verantwoorde materialen, leveren we topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Door de meubelen zelf te produceren garanderen wij daarnaast leverzekerheid, snelheid en kwaliteit. En ook na aflevering blijven wij in beeld, dankzij onze excellente service.

 

 

 

 

 

D U U R Z A A M

 

Duurzaamheid begint al bij de productie. Optimaal woongenot gaat niet alleen over het inrichten van een woning nu, maar ook voor toekomstige generaties. Door bij de productie gebruik te maken van duurzame grondstoffen, zijn alle geproduceerde meubelen volledig recyclebaar en kunnen ze indien nodig op een andere plek een tweede leven krijgen. 

Op het dak van de meubelfabriek in Hulst (NL) liggen 3.000 zonnepanelen. Deze zonnepanelen zorgen voor een opbrengst van de volledige jaarbehoefte van de fabriek. 

 

 

 

 

E E R L I J K   H O U T

 

Wij vinden het belangrijk dat de herkomst van het door ons ingekochte hout uit   duurzaam beheerde bossen komt en dat dit door onze leverancier wordt aangetoond door middel van onafhankelijke Chain of Custody-certificering. 

E V O L U T I E S

Het familiebedrijf van de familie Van de Voorde heeft flinke evoluties doorgemaakt:. Van de oprichting in 1928 tot één van de weinige Nederlandse Meubel fabrikanten met een unieke hoogwaardige meubelproductie.

HET VAKMANSCHAP GAAT NIET VERLOREN

 

Familie Van de Voorde heeft door alle jaren heen het maken van klompen, sandalen en kleinmeubelen verruild voor hoogwaardige productie van o.a. kasten en tafels. Iedereen die tegenwoordig een bezoek brengt aan de huidige fabriek in Hulst, waar “state of the art” machines staan, vertelt hetzelfde. Ze hadden namelijk geen idee dat een dergelijke moderne meubelproductie in Nederland (nog) bestond. Inmiddels is de volgende generatie van de familie Van de Voorde al op zeer jonge leeftijd in de fabriek te vinden om te zien waar ze kunnen assisteren. De passie van het meubels maken wordt op deze manier steeds weer doorgegeven en het vakmanschap gaat niet verloren!

 

 

Algemene leveringsvoorwaarden

 

Op al onze leveringen, aanbiedingen en overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, conform de

algemene leveringsvoorwaarden opgesteld door het Centraal Bureau voor Meubelfabrikanten (CBM).

 
naar boven