KASTEN MET SCHUIFDEUREN

 

Move kasten zijn uitgevoerd met praktische schuifdeuren en Move kasten kan je op de vloer zetten of aan de wand hangen.

 

Zwevend of staand, het is altijd mooi en functioneel. Slimme meubelen zoals de Move modellen passen zich aan de woning aan, niet omgekeerd. Move is leverbaar in diverse lengte en hoogte maten. Dit uitgebreide woonprogramma heeft ruimte besparende schuifdeuren en heeft zeer veel kleurmogelijkheden. Vaste  breedte afmetingen: 111 - 165 - 213 cm. Vaste hoogtes: 49 - 51 - 60 - 82 - 139cm.


 

Move schuifdeur kasten

Het grote voordeel van schuifdeuren

 

Schuifdeuren nemen geen extra ruimte in.

Als de ruimte waar je kast komt te staan wat minder praktisch is, denk aan lang en smal, dan zijn schuifdeuren in de meeste gevallen een uitkomst. Je hebt dan namelijk geen last van de deuren als deze open staan. Zo kan je in alle rust iets open laten staan, zonder dat het iets of iemand je in de weg staat. Daarnaast heb je met schuifdeuren geen handgrepen nodig en dat zorgt er voor dat er ook niets uitsteekt , zo krijg je een kamer met een mooie, strakke uitstraling.

Kleuren

De kleuren maken de Move kasten compleet. Met de kleuren uit de Move collectie creëer je altijd een eigentijds meubel! Naast opvallende kleuren kan je uiteraard ook kiezen voor een wat meer  traditionele, “tijdloze” afwerking. Alle dealers werken met de echte kleurstalen waarmee je eindeloos kunt combineren en verrassende kleurencombinaties kunt maken.

Modellen

De keuze in modellen Move kasten is zeer uitgebreid, van open tot dicht en van hoog tot laag. De kast in de woonkamer wordt  gebruikt als opbergmeubel voor spullen die u uit het zicht wilt houden, maar ook als toonkast voor uw mooiste foto’s, vazen of andere favoriete accessoires.

 

Bekijk hier de uitgebreide collectie Move kasten.

Dealers

De details van de Move collectie zijn door onze dealers toe te lichten. Daarnaast beschikt elke dealer ook over alle stalen van de Move collectie.

 

naar boven