K A S T E N   M E T   S C H U I F D E U R E N

 

 

Move kasten zijn uitgevoerd met praktische schuifdeuren. Op lage of hoge pootjes, het is altijd mooi en functioneel. Slimme meubelen zoals de Move modellen passen zich aan de woning aan, niet omgekeerd. Move is leverbaar in diverse lengte en hoogte maten. Dit uitgebreide woonprogramma heeft ruimte besparende schuifdeuren en heeft zeer veel kleurmogelijkheden. Vaste  breedte afmetingen: 111  -  165  -  213 cm. Vaste hoogtes: 49  -  51  -  60  -  82  - 139cm.

 


 

Move schuifdeur kasten

 

Het grote voordeel van schuifdeuren

 

Schuifdeuren nemen geen extra ruimte in. Als de ruimte waar je kast komt te staan wat minder praktisch is, denk aan lang en smal, dan zijn schuifdeuren in de meeste gevallen een uitkomst. Je hebt dan namelijk geen last van de deuren als deze open staan. Zo kan je in alle rust iets open laten staan, zonder dat het iets of iemand je in de weg staat. Daarnaast heb je met schuifdeuren geen handgrepen nodig en dat zorgt er voor dat er ook niets uitsteekt , zo krijg je een kamer met een mooie, strakke uitstraling.

 

 

K L E U R E N

 

De kleuren maken de Move kasten compleet. Met de kleuren uit de Move collectie creëer je altijd een eigentijds meubel! Naast opvallende kleuren kan je uiteraard ook kiezen voor een wat meer  traditionele, “tijdloze” afwerking. Alle dealers werken met de echte kleurstalen waarmee je eindeloos kunt combineren en verrassende kleurencombinaties kunt maken.

 

M O D E L L E N

 

 

De keuze in modellen Move kasten is zeer uitgebreid, van open tot dicht en van hoog tot laag. De kast in de woonkamer wordt  gebruikt als opbergmeubel voor spullen die u uit het zicht wilt houden, maar ook als toonkast voor uw mooiste foto’s, vazen of andere favoriete accessoires.

 

Bekijk hier de uitgebreide collectie Move kasten.


 

D E A L E R   N E T W E R K

 

Wij garanderen een meubel van zeer goede kwaliteit uit onze Nederlandse meubelfabriek en we bieden hiervoor een uitgebreid dealer netwerk in de Benelux die alle expertise hebben op het gebied van de Move collectie.

 

De dealers kunnen met behulp van de echte hout- en kleurstalen laten zien hoe het meubel er uit komt te zien.

 

 


 

 

Zit je met een vraag? We helpen je met veel plezier!

Vind je het antwoord dat je zoekt niet, of heb je misschien een specifieke vraag over onze materialen, kleuren of misschien wel over het dichtstbijzijnde Move verkooppunt? Waar je ook mee zit, ons speciaal opgeleide team staat voor je klaar.

 

Stel je vraag door een mail te sturen naar: [email protected]

 

óf

Wij vragen om uw naam en email adres zodat wij rechtstreeks met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Lees ook de hoofdlijnen van ons privacy-beleid

naar boven