Wat kan ik verwachten als ik me aanmeld voor een demo afspraak?

Een van onze adviseurs neemt contact met je op om een afspraak te plannen. Op de geplande datum zal hij uitleg geven over de opbouw van de City line collectie en zal hij op zijn tablet demonstreren hoe je met de configurator heel eenvoudig een eigen ontwerp kunt maken. Met het bijbehorend P.O.S. materiaal zal hij laten zien hoe je met behulp van hout- en kleur stalen, grepen enz. een kast naar wens van de klant kunt ontwerpen, met een ontwerp in een realistisch 3D beeld als eindresultaat.

 

Ook als je geen enkele affiniteit met computers hebt, dan kan je toch uitstekend met deze configurator werken. Maar mocht het toch niet zijn wat je er van verwacht had, de afspraak is zonder enige verplichtingen.

 

Wil je liever direct de City Line modellen in het echt bekijken? Geen probleem! Dan kom je naar de showroom bij fabriek in Hulst (Zeeland).  Dan plannen we daar de afspraak in voor de demo en krijg je gelijk een rondleiding door onze moderne meubelfabriek waar wij je dan laten zien hoe wij in de huidige geautomatiseerde wereld meubels maken.

Ja, neem contact met mij op voor het plannen van een afspraak. Mijn locatie keuze is (verplicht veld) :

Bedrijfsnaam :
Contactpersoon :
Woonplaats :
E-mail adres :
naar boven