Je wilt een nieuwe kast, want die oude kast is niet meer van deze tijd. Je interieur schreeuwt om wat nieuws!! Wil jij een make-over van je woonkamer? Lees dan onderstaande blog.

 

 

26 maart 2021

Wil jij een make-over van je woonkamer?

Je wilt een nieuwe kast, want die oude kast is echt niet meer van deze tijd en je interieur schreeuwt om wat nieuws. Je wilt een mooie TV kast of een handige bergkast precies gemaakt voor jouw opberg behoefte. Je weet zelf heel goed welke stijl je mooi vindt. Strak en modern, robuust of misschien wel industrieel. Daarnaast heb je ook de juiste maten al bij de hand. Hoe gemakkelijk zou het dan zijn om gewoon, vanuit je luie stoel, je eigen nieuwe kast te ontwerpen? Zonder het installeren van softwareprogramma’s of apps, zonder een account aan te maken, gewoon eenvoudig, zonder gedoe.

 

Ontwerp je eigen kast online

Dan is er goed nieuws, want dat kan. In de online kastenconfigurator van de City line collectie kan je je eigen ideale kast direct samenstellen en in realistisch 3D het resultaat bekijken.  De City Line collectie is een kastenprogramma met een enorm grote keuze in modellen en ontwerpen. Met de City Line collectie kan je dus heel veel verschillende kanten uit, als het gaat om stijl, vormgeving, indeling en kleuren.

Ideeën uitwerken

Ben jij dus toe aan een nieuwe kast in je interieur of misschien ben je wel van plan om je hele woonkamer een make-over te geven? Durf jij het aan om je interieur eens flink onder handen te nemen? Dan kan de City Line kasten configurator je daar heel goed bij helpen. Je hebt waarschijnlijk al een hoop ideeën en met de City Line configurator kan je je uitgewerkte idee van te voren in 3D bekijken, voordat je definitief iets nieuws gaat kopen. Ben je nog niet toe aan de metamorfose van je kamer, maar wil je vast eens kijken wat er allemaal kan? Dan is deze app nog steeds heel leuk om mee te spelen.

 

Hoe werkt het online ontwerpen?

Ga naar de configurator.

Kies een uitvoering met een vormgeving die je aanspreekt : "Napoli", "Roma", "Torino", "Milano" of "Modena". Daarna kies je een "model" uit de verschillende type kasten, op basis van afmetingen en indeling. Vervolgens selecteer je in het keuzemenu de kleuren van romp van de kast, het bovenblad en het front. Selecteer een poot die je het mooiste vindt en als laatste kies je een greep voor de deuren op laden, maar je kan de greep ook weglaten. In dat geval gaan de deuren en laden open als je op het front duwt (push to open). Je kan eenvoudig elke stap op elk moment aanpassen tot je jouw perfecte kast hebt ontworpen.

 

Dealers

De City Line kasten worden geproduceerd en volledig gemonteerd in Nederland. De kasten worden gemaakt van echt hout en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.  Heb je je kast online gemaakt en ben je tevreden, dan neem je contact op met één van de dealers. De dealers zitten verspreid over heel Nederland en België en met meer dan 70 dealers is er altijd wel een dealer bij je in de buurt.  De dealer beschikt over alle hout en kleurstalen en kan daarmee laten zien hoe het meubel er uit komt te zien. De City Line dealers helpen je overigens ook graag met deskundig en persoonlijk advies over afmetingen en kleurencombinaties.

 

 


 

 

De City Line collectie: Tijdloos design door combinatiemogelijkheden

29 januari 2021

Je hoort de uitdrukking tegenwoordig regelmatig. ‘Tijdloos design’. Maar wat wordt daar eigenlijk mee bedoeld? Over het algemeen doelt men met het begrip ‘tijdloos design’ op ontwerpen met een sobere, strakke, duidelijke, pure of eenvoudige vormgeving. De gebruikte tinten als natuurlijk wit, grijs, beige of bruin hebben een linkje naar de natuur. Een interieur in tijdloos design ademt rust, is hedendaags en past in vele interieurs van alle generaties klanten.

Tijdloos design kijkt verder dan alleen de esthetiek en is ook kwaliteitsvol en duurzaam, wat wil zeggen dat het een lange levensduur heeft. Die levensduur heeft zowel te maken met het design als met de degelijkheid, want een tijdloze kast gaat heel lang mee. De City Line collectie uit ons assortiment biedt daarom kasten met een elegant tijdloos design, die ook nog eens volgens de hoogste milieustandaarden worden geproduceerd. De kasten uit deze collectie hebben een bijzonder lange levensduur door de kwaliteit van de toegepaste materialen en de hoogwaardige fabricage. Maar ook het tijdloos elegante design van deze kasten draagt hieraan bij. Door hun tijdloosheid blijven ze buitengewoon lang modern. Ze zijn gemaakt om tientallen jaren mee te gaan en bieden optimaal gebruikscomfort.

Duurzaamheid heeft ook te maken met ecologie en het leven op onze aarde. Bijnen Meubel Groep heeft zich hierbij als meubelproducent van Nederlandse origine en grootgebruiker van hout altijd nauw betrokken gevoeld. Omdat hout de belangrijkste grondstof van de City Line collectie is, worden voor de productie normen gehanteerd die veel hoger zijn dan gebruikelijk in de branche.

De unieke City Line designcollectie is exclusief voor de Bijnen Meubel Groep ontworpen door eigen designers. De focus van deze collectie ligt op de strakke belijning en al dan niet greeploze fronten. De kasten uit deze collectie onderscheiden zich hiermee van andere merken met een eigen uitstraling en dito identiteit. Ze zijn vervaardigd uit MDF in een van de vele lakkleuren, gecombineerd met gebeitst of gelakt eikenhout. Geen enkele kast is hetzelfde. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos, er past altijd wel een combinatie in uw interieur. De City Line collectie is uitgebreid, heeft een uniek design en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Iedere kast, dressoir of tv-meubel  is uniek en wordt speciaal vervaardigd in de Nederlandse fabriek.

De City Line dealers helpen graag met deskundig en persoonlijk advies over afmetingen en kleurencombinaties. Hier vindt u meer informatie over de City Line ontwerpen en kunt u uw vragen stellen.

 

 

 


 

 

Interieurtrends voor 2021

1 januari 2021

Tegenwoordig zijn we veel vaker thuis dan in voorgaande jaren. Er is zelfs een nieuwe term voor ontstaan, die staat voor het verleggen van het accent van buitenshuis naar binnenshuis: Verthuizen. We benoemen graag een paar interieurtrends voor de komende tijd.


Tijdloos design
Tijdloos design is een trend die al eerder is ingezet en die zich voortzet in 2021. Steeds meer mensen kiezen voor duurzaamheid door voor interieurelementen te kiezen die duurzaam, tijdloos en van natuurlijke materialen zijn en daardoor langer meegaan. Dat geldt niet alleen voor meubels, maar ook voor andere stylingelementen zoals gordijnen en accessoires. Zo is bijvoorbeeld keramiek aan een heuse revival bezig.

Minimalisme
In het verlengde van tijdloos design ligt de trend tot minimalisme, ‘less is more’. Een druk interieur is uit, strak en minder stijlen met elkaar combineren is in. Voor een modern interieur kies je bijvoorbeeld grijze kasten of een wit minimalistisch interieur met warme tinten grijs. Ook warm hout en het zgn. ‘topdesign’, waarbij bijvoorbeeld witte en lichtere houtsoorten met elkaar worden gecombineerd, staan voor eenvoud en rust in de woonkamer. Een warme sfeer in huis is wat men op het moment beoogt, zeker nu we in 2020 en misschien ook nog in 2021 geconfronteerd zijn met veel thuis werken.

Industrieel
Ook het industriële interieur is nog steeds in opmars. Deze stijl is gebaseerd op de fabrieksgebouwen en -interieurs uit de 19e en 20e eeuw. Neutrale kleuren als matzwart, wit en warme grijstinten voeren de boventoon, gecombineerd met stoere en ruwe materialen zoals beton(look) en metaal voor meubels en lampen. Beton heeft een stoere en robuuste uitstraling, maar geeft ook een rustige sfeer. Voor een natuurlijk tintje kunnen hiermee heel goed lichte houttinten worden gecombineerd.

Japandi
Combineer Scandinavië en Japan met elkaar en je krijgt ‘Japandi’. De landen verschillen ogenschijnlijk sterk van elkaar, maar hebben toch veel overeenkomsten, zoals soberheid en mooie contrasten. Als je dat toepast in je interieur dan kun je denken aan neutrale kleuren, natuurlijke materialen en zachte stoffen. Erg Japans is de inbreng van de kleur zwart en hout in donkere tinten in plaats van in de lichte Scandinavische tinten. Ook Japandi is een minimalistische woonstijl, dus het is belangrijk je huis niet helemaal vol te zetten met meubels en accessoires.  

De meubels van Onze City Line collectie sluiten naadloos aan bij de hierboven genoemde trends. Mocht u overwegen om in de komende tijd uw interieur aan te passen, komt u dan gerust eens vrijblijvend bij onze dealers kijken! De adviseurs zijn u graag van dienst.


 

17 augustus 2020

 

Oneindig veel mogelijkheden met City Line kasten

 

Bij VDV meubel denken we in oplossingen. De wereld waarin we leven verandert continu en ook de manier waarop we ons leven leiden, is soms al binnen een jaar veranderd. Bij VDV meubel houden we daar rekening mee.

 

Je eigen kast samenstellen

Soms willen we het liefst elk onderdeel van de kast helemaal zelf kunnen bepalen en het moet dan niet complex zijn. Een kast uit de City line collectie is dan de beste oplossing. Met de gebruiksvriendelijke kast configurator van de City line collectie is het namelijk mogelijk om in een paar stappen een kast helemaal naar eigen wens samen te stellen. Op deze manier is het mogelijk om een unieke kast te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw woonstijl. Maar hoe zit dat dan een paar jaar na de aankoop?

 

Jarenlang plezier

Ga je voor een sfeervol dressoir in de woonkamer? Een stoere industriële look met een opbergkast in de hal? Of misschien wel een opvallende kleur, zodat de kast er echt uitspringt. Met een design kast uit de City Line collectie maak je echt het verschil in elke kamer van je woning. Met onze uitgebreide City Line collectie design kasten is er altijd een betaalbare kast die bij jouw woonwensen past. Eenmaal in huis, dan kan je vervolgens jarenlang genieten van je aankoop.

 

Je veranderende  smaak

Indien de kast echter na verloop van tijd nog altijd aan al je verwachtingen voldoet, maar je vindt bijvoorbeeld de kleur van het front toch niet meer zo goed bij de nieuwe zitbank passen….. Wat kan je dan het beste doen? Je kunt dan natuurlijk de complete kast vervangen. Maar als verder je nog tevreden bent met de kast, is dat wellicht niet zo slim. In dit geval is het beter om alleen het front van de kast te vervangen. Zo kan je voor weinig geld toch een hele nieuwe en passende look aan je bestaande kast geven! Wij zorgen er dus ook voor, dat je je kast na een poosje weer actueel en als nieuw kunt maken door nieuwe losse fronten er voor te bestellen.

 

Dealers

Dus ben je van plan om binnenkort een andere kast te gaan kopen, kijk dan eens op onze website en creëer je eigen kast  met de kastenconfigurator, of ga eens langs bij één van onze geselecteerde dealers. Er is een netwerk van meer dan 70 dealers in de Benelux die alle expertise hebben op het gebied van de City Line collectie. De dealers beheersen het werken met de configurator en zij kunnen met behulp van de echte hout- en kleurstalen laten zien hoe jouw meubel er uit komt te zien.

 

Heb je een vraag? Wij geven antwoord!

 

 

 

 


 

naar boven