17 augustus 2020

 

Oneindig veel mogelijkheden met City Line kasten

 

Bij VDV meubel denken we in oplossingen. De wereld waarin we leven verandert continu en ook de manier waarop we ons leven leiden, is soms al binnen een jaar veranderd. Bij VDV meubel houden we daar rekening mee.

 

Je eigen kast samenstellen

Soms willen we het liefst elk onderdeel van de kast helemaal zelf kunnen bepalen en het moet dan niet complex zijn. Een kast uit de City line collectie is dan de beste oplossing. Met de gebruiksvriendelijke kast configurator van de City line collectie is het namelijk mogelijk om in een paar stappen een kast helemaal naar eigen wens samen te stellen. Op deze manier is het mogelijk om een unieke kast te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw woonstijl. Maar hoe zit dat dan een paar jaar na de aankoop?

 

Jarenlang plezier

Ga je voor een sfeervol dressoir in de woonkamer? Een stoere industriële look met een opbergkast in de hal? Of misschien wel een opvallende kleur, zodat de kast er echt uitspringt. Met een design kast uit de City Line collectie maak je echt het verschil in elke kamer van je woning. Met onze uitgebreide City Line collectie design kasten is er altijd een betaalbare kast die bij jouw woonwensen past. Eenmaal in huis, dan kan je vervolgens jarenlang genieten van je aankoop.

 

Je veranderende  smaak

Indien de kast echter na verloop van tijd nog altijd aan al je verwachtingen voldoet, maar je vindt bijvoorbeeld de kleur van het front toch niet meer zo goed bij de nieuwe zitbank passen….. Wat kan je dan het beste doen? Je kunt dan natuurlijk de complete kast vervangen. Maar als verder je nog tevreden bent met de kast, is dat wellicht niet zo slim. In dit geval is het beter om alleen het front van de kast te vervangen. Zo kan je voor weinig geld toch een hele nieuwe en passende look aan je bestaande kast geven! Wij zorgen er dus ook voor, dat je je kast na een poosje weer actueel en als nieuw kunt maken door nieuwe losse fronten er voor te bestellen.

 

Dealers

Dus ben je van plan om binnenkort een andere kast te gaan kopen, kijk dan eens op onze website en creëer je eigen kast  met de kastenconfigurator, of ga eens langs bij één van onze geselecteerde dealers. Er is een netwerk van meer dan 70 dealers in de Benelux die alle expertise hebben op het gebied van de City Line collectie. De dealers beheersen het werken met de configurator en zij kunnen met behulp van de echte hout- en kleurstalen laten zien hoe jouw meubel er uit komt te zien.

 

Heb je een vraag? Wij geven antwoord!

 

 

 

 


 

naar boven