Heb je een vraag? Wij geven antwoord!

 

T I P S   E N   A D V I E S

Het vinden van het juiste meubilair voor je woning is gemakkelijker gezegd dan gedaan. En hoe ga je jouw woning zo inrichten dat je optimaal gebruik maakt van de ruimte?

 

Iedereen heeft zo zijn eigen smaak en kiest op basis daarvan zijn of haar woonstijl. Het is belangrijk dat je meubels aanschaft die je mooi vindt en die bij de rest van jouw interieur past.

 

Je kunt nooit opbergruimte te veel hebben en daarom is het fijn dat onze kasten ook een opbergfunctie hebben. Hogere kasten zorgen bijvoorbeeld voor meer opbergruimte dan lage kasten en er zijn natuurlijk nog véél meer ideeën om meer opbergruimte te creëren. Daarom is het allerbelangrijkste dat je creatief mag zijn. Wil jij tips ontvangen over het inrichten van jouw werkplek thuis of misschien wel over de inrichting van je kantoorpand? Neem dan contact met ons op of met één van onze dealers.

 

 

Heb je nog een vraag, wil je weten wie in jouw omgeving de dichtstbijzijnde dealer is of ontvang je graag meer informatie ? Laat dan jouw naam, woonplaats en E-mailadres achter, dan krijg je per ommegaande antwoord van ons. Helemaal gratis en vrijblijvend!

 

Stel je vraag door een mail te sturen naar: [email protected]

Óf vul je gegevens hieronder in:

Wij vragen om uw naam en email adres zodat wij rechtstreeks met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Lees ook de hoofdlijnen van ons privacy-beleid

naar boven