jouw eigen Wave ontwerp

Dichtstbijzijnde dealer zoeken
Uitvoering: Bovenblad 5 cm
Kleur(en):

 

 

Wave kastelementen kunnen geheel naar eigen wens worden samengesteld.

 

De Wave collectie is opgebouwd uit losse kastelementen om aan de wand te hangen en waarmee je eindeloos kunt variëren in maatvoering, kleur en afwerking. Er is keuze uit bijna 40 verschillende type kasten. Kleine, grote, smalle, brede en hoge kastelementen met open vakken, lades of deuren, om al je spullen veilig en netjes op te bergen.

 

Alle Wave kastelementen kunnen optimaal met elkaar worden gecombineerd tot een wandcombinatie met gelijke lengtes, maar ook een gevarieerd ontwerp is zeer modern en stijlvol. Wil je de kabels van bijvoorbeeld je TV door het bovenblad voeren, dan maken we daarvoor een kabeldoorvoergat met afdekdop in het bovenblad. Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De Wave combinaties op de afbeeldingen zijn slechts enkele voorbeelden en dienen als inspiratie om je eigen wandkast te ontwerpen.

 

De nieuwste kleuren maken de Wave wandkasten compleet. De nieuwste trends worden verwerkt in de keuze in kleuren en structuren. Hierdoor creëer je altijd een eigentijdse wandmeubelcombinatie! Naast opvallende kleuren en nieuwe trends kan je uiteraard ook kiezen voor een wat meer  traditionele, “tijdloze” afwerking. Alle dealers werken met de echte kleurstalen waarmee je eindeloos kunt combineren en verrassende kleurencombinaties kunt maken van de romp, het bovenblad en het front van de kasten.

 

Een Wave audiomeubel element of een zwevend Wave dressoir kan ook prima gecombineerd worden met losse staande kasten. Het ontwerp van de Wave kasten in dezelfde materialen en kleuren, maar dan op pootjes heet “collectie TORINO”.

 

Met de gebruiksvriendelijke kast configurator van de Wave collectie is het mogelijk om op een laptop of PC in een paar stappen een kastelement of combinatie helemaal naar wens samen te stellen. Je ziet de kast tijdens het samenstellen op het scherm. Hierdoor krijgt je op voorhand al een duidelijk en realistisch beeld van de kast. Op deze manier is het mogelijk om een unieke kast te ontwerpen die volledig aansluit bij jouw eigen woonstijl.

 

De configurator laat dus direct levensecht zien hoe het meubel eruit komt te zien en berekend daarnaast ook automatisch de verrassend voordelige advies verkoopprijs.

 

<< Probeer de configurator zelf  >>

 

 

 


  


 

 

Alle producten uit de collectie Wave

naar boven