Uitvoering: 500 serie
Breedte: 280 cm
Diepte: 40 cm
Hoogte: 47 cm
Kleur(en):

 

Zwevend dressoir Swift 500 serie, 280 cm breed !

 

Door de toenemende vraag naar steeds bredere dressoirs, is de Swift collectie uitgebreid met een extra brede kast van 280 cm met verschillende indelingen.

 

De Swift design kasten bieden dankzij de ruime keuze in verschillende kastelementen, eindeloze mogelijkheden. Maak de kast af door te kiezen voor deuren, laden of kleppen. Zwevende schappen aan de muur behoort ook tot de mogelijkheden. Een low board voor de TV kan worden voorzien van een luxe kabeldoorvoergat in het bovenblad. Met deze kastelementen, elk met hun specifieke functies, valt eindeloos te combineren en ontwerp je jouw eigen design kast. Precies gemaakt voor jouw opberg behoefte.

 

Er zijn 6 verschillende indelingen in de Swift 500 serie, allemaal met een lengte van 280 cm. Jij kiest uiteraard zelf de indeling en kleur die het beste bij jouw past en dat moet zeker lukken met de ruime keuze in kleuren en indelingen van de Swift 500 serie. Alle dealers hebben de echte kleurstalen in huis, waardoor je altijd een goed beeld krijgt van de kleur van je keuze.

 

<< Probeer de configurator zelf  >>

 

Alle producten uit de collectie Swift

naar boven